Jag väljer bort så många ”krig – gräl” som det bara går!
maj 26, 2015
Njutarhelg!
maj 31, 2015

Det är ett ständigt pyssel i livet att göra rätt saker ärligt och klokt så att harmoni uppstår! Rätt saker för mig själv men som också ska leda till att det blir rätt för andra i min nära omgivning.

Att agera rätt, att välja rätt.

Att välja det som fyller mig med energi och inte tvärtom.  Jag har svårt att säga nej så jag har en bestämd känsla eller rättare sagt jag vet att jag säger ja lite för ofta till sånt som jag redan egentligen vet kommer leda till stress och negativ energi och ett onödigt påslag av stresshormoner!

Varför i hela friden gör jag det då?

Ibland för att frestelser tar överhand.

Ibland för att vara till lags.

Ibland för att andra vill.

Ibland för att behålla en viss stämning och inte avvika.

Listan kan göras lång.

Fina träningskläder ger mig energi – Jag älskar min blommiga Röhnischtopp!

Därför tar jag en mental lång lektion i att träna på att helt enkelt försöka fylla mina dygn med sånt som ger kraft och energi och lägga annat åt sidan.

För mig får det bli lite så här, kanske säga mer nej till andra och annat för att få mer ja av mig själv.

Hoppas ni förstår vad jag menar! Det öppnas alltid möjligheter om jag tar bort något och sen vad som fylls med det är där de mentala lektionerna kommer in.

Tid att äta goda kreativa frukostar ute på stan…

Tid till träning…

Vetegräs och färsk gurkmeja

JAAAAAA till mig själv! Alla har vi olika tankar på hur vi vill fylla våra liv bäst just nu.  Nu dags att mixa vetegräs och färsk gurkmeja… för att jag vill det, för att det ger mig härligt bränsle! JAAAAA! Vi ses även på instagram, där heter jag marremyra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *