Startskottet har gått för att boosta jul!
november 16, 2014
En dag med uppfräschning som huvudsyssla
november 20, 2014
ANTI-AGE kväll torsdag den 4 dec 18.00 – 2i.00
Vi välkomnar dig till en kväll i föryngringens och vitalitetens tecken.
Kvällen börjar med smakprover på några olika gröna drinkar och smoothies som du också får receptet på, så att du kan ge din kropp all näring och antioxidanter som behövs för att främja och bevara din vitalitet och hälsa….
Vi ger dig kunskap om vad som händer i kroppen när hormonbalansen ändras med stigande ålder. Du får tips på hur du med kostens hjälp kan känna dig föryngrad.   Du får veta allt om den mogna kvinnans behov av hudvård och om vad du kan göra för att få en vacker och frisk hy som strålar av hälsa och välbefinnande. Den här kvällen demonstrerar vi vår anti-age maskin NBE 1000 som effektivt föryngrar ditt utseende. De senaste forskningsresultaten bevisar att hudens kollagenproduktion ökar markant efter en kur med denna maskin.
 Vi bjuder på en fräsch sallad med massor av nyttigheter som gör gott för både kropp och knopp. Om du vill så finns det även ett gott glas vin till maten.
 Under kvällen får du också möjlighet att köpa presentkort, böcker om ”Gröna drinkar” och ”Harmoniska hormoner”, vår speciella örtblandning för en riktig hälsoboost samt anti-age hudvårdsprodukter till kraftigt reducerade priser. Beslutet att vara och må som en skönhet är inte en fråga om ålder-låt skönheten inom dig blomstra!
 Antalet platser är begränsat så först till kvarn…
Pris: 395,00
Anmälan gör du till info@egoqueen.se
Varmt välkommen önskar Marlene Gustawson från Optimal Hälsa & Annika Rosén på Ego Queen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *