Ett samtal om ärlighet och öppenhet
mars 2, 2015
Huset är också bara till låns!
mars 6, 2015

Optimisten ser inga moln, hon går på dom! så säger min fantastiska golfinspiratör Jenny Hagman. Visst låter det lite härligt många fler sådana dagar vill jag!  Kort sagt vill jag bara gå på moln.

Golfen ja – om jag jämför hur det kändes förra året när jag var här i Hua Hin så är det som natt och dag – När jag återvände hem den gången så var jag mer än moloken och golfsäsongen hemma kändes väldigt motig. Efter ett samtal till Jenny Hagman och sen en golflektion och många varma peppande ord så vågade jag mig på att spela både golf igen. Tänk att det jag tycker är så himla kul var så nära att bli övergivet för ett tappat självförtroende.

 

Det är en skrivardag idag… men jag sitter här och njuter av minnena sen gårdagens golf på fantastisk Black Mountain och dagen innan med Majestic. Två underbara dagar och jag blir verkligen på topphumör när golfen funkar men är numera ödmjuk till golfen, älskar den ja men jag vet att den också kan göra mig så ledsen och sorgsen. Den här tiden i år här Hua Hin har den hur som helst fått mig på strålande humör!

Ett år har snart gått sen lilla Ludde föddes och… Apropå självförtroende igår kom mailet! Ludde kan redan gå! Låt ingen i hela världen klampa på ditt, Ellas eller Philips öppna härliga självkänslor och tron på att allting fixar sig och att inget är omöjligt. Gå alltid på moln ungar! 

Grattis fina underbara Ludde ett stort kliv i livet att kunna gå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *