Vad ska andra tänka..
januari 16, 2013
“Harmoniska Hormoner” har landat i Finland!
januari 19, 2013

 

I dag har jag fått kraftfull tankeställare. Ett samtal som gör att jag förstår att min inplogade bil är ingenting att gå igång på inte heller att bli gräsänka för en helg utan jag till och med gläds med min man och hans helg i Nice i sus och dus. Jag gick en promenad med Oliwia, tog av mig vantar och mössa för att få blåsa igenom mig lite och fick lite ny kraft till eftermiddagens klienter.

Som jag sa igår ”Jag gör det”. Dags att börja glädjas åt mina redan uppsatta mål. Drömma om dem redan på vägen fram. Njuta av dem lite i förskott! Fantisera om känslan när målen nås! Ta ut energi i förskott! Jag startar nu!

Att vara rädd om sig själv gör det lättare att vara rädd om andra. Visst är det så! Jag slarvar ibland med vad jag gör och inte gör, jag till och med hittar skäl och lurar sig själv varför just jag idag kan tillåta mig att göra något som egentligen inte ger mig något tillbaka utan tvärtom. Nu önskar jag mig en stor rosa väckarklocka som påminner mig om att avstå från sånt som ger minus energi.

Det är så lätt att följa andras viljor, enkelt men jag vill också vara sann mot mig själv och jag vill bli lite mer noggrann att checka upp att det verkligen är det här jag vill när jag låter mina dagar passera utan att tänka på att de inte kommer åter. Jag vill och tänker avstå från det som inte mitt hjärta och mage säger ok till. Jag har genom livet gjort en massa saker som jag faktiskt inte hade lust, tid eller ork till egentligen.(Det har väl många av oss såklart) Det gav ingen energi men jag följde andras viljor. Dags att lägga en påminnelse om att välja vad som är rätt och viktigt för just mig och det säger inte att det behöver vara rätt för någon annan. Jag ställer väckarklockan !

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *