“På gatan där jag bor”
april 17, 2012
Tack för att Du finns Oliwia!
april 19, 2012

Andra grundstenen för att nå toppformen får bli Träning.

Från och med nu ska någon form av träning finnas i kroppen varje kväll innan jag lägger huvudet på kudden. Morgonpromenaden som är en timme varje dag i vecka räknas som en ljuvlig start på dagen men något mer ska till varje dag! I morse blev det en gryningspromenad med en härlig soluppgång. Min föreläsning hos Strömma Kanal startade åtta så jag fick ställa klockan på 05.00!

Här är Joel som bevakar min väg till toppform!

Efter en toppendag fick jag en solig  promenad hem, sen nalkades  en  promenad till med Oliwia…. och sen en löprunda HURRA jag överträffade mig själv. Innan den rundan surrade det många tankar i huvudet på mig om att jag borde var nöjd och istället  för löpning ta en skön stund med nya “blanka tidningen”. Nu är jag tokstolt. Lite för sen middag med keso, tonfisk, tomat och sallad. Belöningen blev  lite jordgubbar och tidningen!

 

 

 

.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *