Skam den som ger sig!
februari 20, 2013
Svingbesök – skönt!
februari 23, 2013

Vaknar! Stannar upp och vet att jag har inga förbokade aktiviteter idag. Det blir en dag för återhämtning. Simma, en powerwalk men efter det får den här dagen bli vad den blir. Det känns så skönt att veta att det finns en helt ny dag framför mig som jag får göra vad jag vill med. Lämnar krav och prestation på rummet idag och ger mig ut i solen, till havet och lite folkliv! 

I morgon är det golf och jag tror att jag struntar i teknik, prestation och krav. Jag tänker  istället  försöka att fokusera på att må som allra bäst rent mental på banan i morgon!

Tänka på andningen och ta djupa andetag

Ta det lugnt och inte spänna mig! (Det syns på mina händer idag att jag har hållit i klubban stenhårt).Kom på mig på senaste golfrundan att jag spände käkarna så jag undrar egentligen hur jag fick iväg något slag. Nu ska jag sänka mina axlar, andas och titta på alla vackra blommor.

Igår satt en fin uggla på banan utanför sin holk och väntade på min uppmärksamhet men humöret gjorde att golfbollen som då var min fiende skulle ”skjutas ihjäl” men jag ignorerade fina ugglan nästan helt och hållet. Nu ångrar jag mig så att jag inte fick med fina ugglan på! Tänk vad stress kan göra med mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *