Plånboken försvann igår!
mars 7, 2016
Bläddrar sidor i livets kapitel
mars 12, 2016

Nu börjar nedräkningen för den här tiden i Hua Hin. Tiden har bara susat förbi och vi har haft en underbar tid här i Hua Hin. Vi har hunnit med massor men vi har också mycket kvar att uppleva så vi återvänder hit igen nästa år om allt går som vi hoppas.

 Jag är ändå lite förväntas full inför den långa resan hem. Det händer mycket på jobbet, det väntar en ny underbar resa, det blir påsk, vår och det ska bli så kul att träffa barn, barnbarn, släkt och alla vännerna hemma.

Jag är tacksam för den underbara tid jag haft här.  Jag har fått spela mycket golf, fått gå på stranden, fått värme, fått massor med vila och ljus. Jag har fått möjlighet att andas, göra fina smarriga juicer och smoothies. Det finns hundratals skäl att vara tacksam.  Livets goda!

Tänk vilken fin tid och balans med alla mysiga middagar, golf, tidiga morgnar med PW och inget som har behövt utesluta det andra.  Balans med både mat och vin, det känns skönt att jag kommit till insikt om just det.  Det känns som att hälsa är att få njuta av allt det goda livet kan ge och inte behöva avstå för att det inte står på listan för det mest hälsosamma att förbjuda mig är ohälsosamt i min värld och hittar jag balansen blir värden så mycket härligare. Jag vill göra livet guldkantat så mycket  som det bara går utan att för den skull nagga på min hälsa!

Ha en härlig torsdag!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *