Glad för publicitet!
november 5, 2012
Inspiraras till gröna drinkar!
november 11, 2012

Jag tog en hundpromenad till jobbet i morse för att hämta det allra sista för dagens föreläsning. Efter promenaden  kände  jag mig helt plötsligt sugen på att hoppa  över resten av morgonens träning men min man såg ut som ett frågetecken, så jag tog mig i kragen och klarade av den också! Tack Calle för att du var så oförstående!

Nu har jag har haft en heldag på ”Allt för hälsan”! Lunch och förberedelser inför föreläsningen tillsammans med Lotten. Rundvandring – och sen vår föreläsning  ”Harmoniska Hormoner”. Det kändes superkul! Signering av böcker och nu känns det skönt att sitta vid köksbordet med ”Kokt torsk, ägg, pepparrot och ett glas vitt vin.  Pust tänk så skönt det är att vara hemma igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *