Mycket i livet är som ett eko!
februari 28, 2013
Våga vägra vilja!
mars 3, 2013

Oj vad en vecka kan springa iväg och det är lördag igen. Golfaren inom mig har fått sig en riktigt härlig vecka med både fina banor, en nyfunnen sving och massor med trevligt sällskap. Min längtan efter golfbanorna här i Thailand har varit så stor och det är nu med fullt engagemang jag kliver in i golfen fantastiska värld igen!

Det känns härligt att ha en aktiv solig vintersemester.

Simning, powerwalk varje dag. Golf två dagar sen vila en dag, golf två dagar vila en dag… och återhämtning med långa promenader på stranden.

Till en aktiv ledighet tillhör riktig superfrukost det känns som det viktigaste målet i den värme vi har nu. Massor med grönsaker och frukt det gäller och passa på med allt fantastiskt som Hua Hin bjuder på. Frukosten blir extra god efter ett tidigt träningspass i soluppgången! Allt är just nu härligt, enkelt, färgstarkt och romantiskt! Livskvalitet!

Allt eller inget ? Jag är ingen strikt rutinmänniska och vill inte bli det heller så nu är jag på semester så lyxar jag mig med lite vin på kvällarna, det är en njutning det med. Hälsa för mig är att känna  njutning och att kroppen är i form. Ledighet står för överraskningar och spontanitet så ett glas skumpa på altanen är för mig en hälsosam njutning under ledigheten.

Hela kroppen jublar av att få vara ledig och nu verkar mitt tarmsystem också ha vant sig vid tempot och värmen här i Hua Hin. Visst trilskas det ibland så för mig som är stomiopererad har det tagit lite tid att vänja kroppen vid kosten, värmen och alla aktiviteter så jag måste erkänna att det har det dykt upp lite överraskningar som magen har stått för men nu så … Ha en skön lördag!

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *