Magisk stämning!
november 2, 2012
Njutning ett, två och tre!
november 4, 2012

Visst är jag precis som många andra på väg upp för att ha en liten speciell minnesstund nära min mamma och pappa. Ja så nära det nu går! Helgon kanske eller kanske inte men goda, älskade och saknade är ni mina gulliga föräldrar!

Vi lyser upp deras viloplats lite extra ikväll och tankarna och saknaden finns där även om det en sån här dag känns att de ändå är lite närmare och minnena från alla dagar med stöttning, glädje, vardag och fest är kristallklara. Att samlas en stund vid mammas och pappas grav,  få känna lite extra gemenskap som gör att jag som är kvar här på jorden får mig en liten  tankeställare och känner att jag vill vara nära mina allra närmaste oftare än vad jag är. Ett hav av ljus på vägen till kyrkan, i kyrkan och vid alla gravplatser gör att kvällen blir så vidunderligt vacker.

Jag tänker även på alla andra kära nära som inte finns kvar i denna värld och som lämnat en stor saknad och tomhet efter sig! Så ikväll fyller jag huset med tända ljus och minns. Just nu känner jag mig lite vemodig. Ingen är ju här för evig här på jorden eller…  Hur som helst, var rädd om varandra, respektera och stötta varandra.

Det har varit en ”nagelbitande” eftermiddag. Österåkers Golfklubb har ett juniorlag som gjorde upp i Junior SM Lag i Spanien idag och duktiga Fredrik var med! Allt slutade med särspel och väntan vid datorn kändes som oändlig mellan uppdateringarna.  Österåker blev tvåa! Grattis!

Nu andas jag ut lite och tar itu med kvällens middag!

I kväll står det Chicken Basil på menyn. Det är en thailändsk vardags rätt som idag får bli, och redan är sedan många år, en favorit och en hos mig vanlig efterlängtad lördagsmåltid!

På mina favoritkrogar i Thailand så får jag kycklingen med mycket basilika, chili och vitlök, ett stekt ägg och så massor med sallad och så får det bli ikväll också.

Snart dags för ”Så mycket bättre” och jag måste ändå berätta att min golfträning gick jättebra idag!

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *