Mitt stympade tarmsystem har gett mig nya ögon!
juli 2, 2012
Uppskatta det du har!
juli 3, 2012

Alla mornar går inte som smort. Att ha en ett tarmsystem som lever sitt eget liv gör att allt kan bli skitjobbigt i dubbel bemärkelse! Att då känna den där kvinnligheten jag trodde jag hade hittat är helt omöjligt. Den är som bortblåst idag.  Jag vet att börjar  min mage och stomi krångla då blir jag som en annan person. Stel, lite avvisande och ”kom inte nära” rollen slår på även fast det är just  nu jag egentligen vill ha så massor med kramar och snälla ord. Visst får jag råd och visst kan jag ringa upp min duktiga terapeut på Karolinska och få stöd men nej jag går in i mitt skal.

Oliwia(min labbe) förstår men det är så klart svårt för alla andra runt omkring mig och fatta vad som står på. De är ju inga tankeläsare någon av dem vad jag vet! Någonstans vet jag att det alltid reder upp sig mer eller mindre smidigt men det fixar sig numera. Jag försöker just nu hitta något som gör mig riktigt glad igen och något jag blir snäll av för allas skull. Ett säkert kort är att lyssna på ”Här är jag igen” en gammal låt som Kikki Danielsson sjöng en gång i tiden, jag lyssnar inte en gång utan fem gånger. Jag fick en cd en gång av god vän och den gången oj vad jag behövde den då.  Cd:n var You got a friend!  Jag hörde den igår på TV och blev alldeles varm. Den värmer idag med. Så det får bli fem gånger av den också. Känner mig redan på lite bättre humöret av dessa två säkra kort och solen skiner i dag också och magen är lugn igen ..tror jag! Ha en skön dag!

4 Comments

  1. Lena skriver:

    Söta Marlene ! jag kände igen mig så i dina ord idag 😉 tack, du gav mig känslan tillbaka att det blir bättre och det är ok ibland att erkänna för sig själv att man inte är mer än människa…ibland behöver man gå in i sig själv och fortfarande älska sig själv lika mycket som när man är på topp ! Du är ofta på topp och ger massor till oss runtom dig <3 varma kramar !

  2. Camilla skriver:

    Du vet den där ihopvikta lappen du talade om sist vi sågs, som du bar med dig så länge att den var utnött till slut? Vet du vem jag ritade in i mitten när jag gick hem och gjorde en liknande? Just det ja – DU, söta damen. Seså, streck på dig nu, oavsett allt som måhända synas och inte synas så är du kanonpinglan nummer ett, på alla plan såvitt jag kan säga. Kram på dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *