Flytande näring när den är som bäst!
november 16, 2013
Soppdag 5
november 18, 2013

Jag tar en fjärde soppdag idag! Because I’m worth it“.

Det är härliga soliga dagar här i en tyst Stockholms skärgård. November är ett litet charmtroll i år som ger oss sådana fantastiska höstdagar.

Jag njuter av mina shots som idag var både nässel och ingefärs shots. Hela kroppen kickar igång och jag frågar mig..kan man bli beroende av ingefärsshots? 

Goda soppor är alltid rätt att avnjuta lunch middag mellanmål och om suget kommer smygande. Ljumma, heta, kylda. Röda, gröna, gula ja variationerna med färg, innehåll och smak är oändlig. Just nu väljer jag vegetariska soppor för att detoxa lite lätt några dagar. Det är skönt att ta en liten novemberstädning av kropp och själ några dagar. Bara få känna frid.

Ja om sanning ska fram så lite “fridsbrott” finns det.  Jag kan inte låta bli att småkika lite på teven där Henrik Stenson spelar i Europatourens finaltävling Race to Dubai och jag längtar både till Dubai och golfen! Heja Henrik!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *