Jag önskar att jag hade fått de där telefonsamtalen idag!
juli 5, 2012
Mitt andra hem har öppnat sin dörr!
juli 9, 2012

Jag satt på altanen och såg ut över ett blågrått hav, det var är helt vindstilla. Havet var så oerhört vackert så vackert så jag nästan tappade andan. Ingen annan än jag var vaken. Jo, Oliwia hade varit vaken och ute med mig på vår obligatoriska morgonpromenad men hon hade somnat om och hennes, inte snarkande direkt, men för att vara artig, tunga andetag hördes från korgen bredvid mig. Vilken start på en bra lördag!

Ja, jag vaknade på lördagsmorgen och hade en liten oroskänsla av att det inte kändes som i början på juli utan det kändes som en riktigt härlig, tidig sensommarmorgon som skulle klarna upp så småningom. Min farmor sa ofta; En grå morgon ger en klar dag.  Ja jag hoppades ändå på det!

Långsamt började dimman lätta här ute på Fyrudden.

Gårdagen blev  ljuvlig och vi fick äntligen fått värmen tillbaka. Vi satt ute och åt och njöt av sol och värme. Jag hade tänkt att det måste bara vara fint väder till helgen och sol och värme bara dök upp!  Vi har ju inte varit speciellt bortskämda med sol och värme den här sommaren. Så det var bara att njuta!

Lite bakslag på ”Bästa formen någon” blev det under de senaste dagarna som gick, det måste jag nog ändå erkänna, men massor med energi blev utbytet istället. Det blev lite för mycket av allt det goda i några dagar men jag vet också att alla fina upplevelser jag fick under den här helgen har ändå gett så mycket bränsle just till ”Bästa formen någonsin” så att om energiintaget har varit för högt så säger jag bara att det får det tas igen under veckan som kommer. När den tropiska värmen och solen dök upp kändes det bara … ”Let´party!

  • Torsdag: GV II med Peter Lundblad och en härlig middag tillsammans med Chatrine.
  • Fredag : Golf med familjen Kullberg /Sandin och vi hade en superkul middag tillsammans
  • Lördag: Golf med familjen Sandin och en tropisk värme dök upp från ingenstans så det blev en superlång middag ute ända tills myggen fick oss att byta ute mot inne.
  • Söndag: Barnen kom på besök och just nu är det tjejgolf på tv och jag får ett glas rött i min hand! Hurra  för att det ändå är sommar! 

Imorgon börjar en vecka med ”detox-light”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *