Jag vill “Detoxa” bort personer som är giftiga för mig.
juni 28, 2017
Summertime and the livin´ is easy
juli 2, 2017

 

Just idag slår Pappas och Mammas pioner ut. Pioner som jag grävde upp innan vi sålde deras hus. Saknar er så Mamma och Pappa  era underbara pioner väcker fina minnen! Love You!

Hela naturen är som en ända stor sagobok nu och det finns hur mycket så mycket som helst att äta, titta på och njuta av. Sommarens tidiga mornar är bland de ljuvligaste som finns. Smultronen  är söta och röda och mina frukostar fylls med dessa godingar.För många av oss ska morgonenens tid räcka till så mycket mer än att njuta sommaren. Enklare frukost än så kan det knappast bli! Jag älskar mina skålar med med kalla havregryn som jag löst upp i en vegetabilisk mjölk oftast blir det mandelmjölk hemma hos mig.

Kvällen innan förbereder jag min skål med havregryn och väljer sedan vad du vill ha till den när du tagit ut den ur kylen på  morgon efter.

En skål med gröt och smultron

Idag blev det så här:

Till en skål behöver du:

1 dl havregryn (har du känslig tarm använder du glutenfria havregryn)

1 dl mandelmjölk

Topping:

1 dl smultron

Blanda havregryn och mjölk i en skål och låt den stå svalt under natten.

På morgonen: Rör om gröten och toppa med smultron.

Tips: Smaksätt dina havregryn kvällen innan med en knivsudd raw vanilj, raw kakao, en bit mosad banan och blåbär, 1 msk mandel eller jordnötssmör, kokosflingor, kanel eller lite kardemumma.

Du hittar din egen favorit bland alla smakkombon!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *