Snart åker vi till Portugal – Häng med du också!
augusti 18, 2016
Full fart framåt!
augusti 29, 2016

Optimisten ser inga moln, hon går på dom så säger vår fantastiska golfinspiratör Jenny Hagman. Visst låter det lite härligt med tanke på hur vår augustihimmel öppnar sig idag i alla fall här i Stockholm! Kort sagt jag vill bara gå på moln – men till nästa vecka ska vi få en klarblå himmel igen och värmen är på väg tillbaka.

I oktober åker vi – jag, Ola Lauritzson och Jenny Hagman på en golfresa till Portugal.

Jenny som har spelat som proffs på den svenska touren (idag heter den Nordea Tour), Sydafrikanska touren och på Europatouren

Hon har gått på college i USA där golf och utbildning kombinerades! Jenny är en fantastisk inspiratör både när det gäller den rent fysiska träningen inom golf men hon får oss och förstå tekniken till och med jag förstår några av golfens hemligheter. Kanske är det just för att Jenny gör allt med en sprudlande glädje. Det ska bli superkul att få komma ut på banan med Jenny!

Info hittar du här

Här inne på GI-boxen är det full fart. Det är många av våra kunder som latat sig lite under sommarledighet och vill starta upp vardagen med en GI-boxar för att snabbt komma i form. Kom in och hälsa på oss om du har vägarna förbi Sveavägen 135 här i Stockholm! Varmt välkomna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *