Jag fick finbesök av “Hormontanten”
maj 4, 2016
Jag laddar med sommarbär för att behålla sommarkänslan!
maj 16, 2016

Det är snart dags att ta sig hem till vardagen igen. Jag sitter här på farstutrappan på Nygårdsbacken. Här har jag suttit och samlat kraft  vid så många tillfällen på samma plats  och trappan ger alltid  samma trygghet och lycka. Mina rötter finns ju här det är just det. En plats där lugnet alltid finns och det lugnet infinner sig i min kropp så fort jag sätter nyckel i låset till vår lilla gården här i  Sunnanhed. Jag lämnar omvärlden utanför en liten stund och samlar ny kraft.

 

När jag vandrar en bit på den 34 långa Siljans leden i hjärtat i av Dalarna får tankarna fara runt helt fritt.

I en låda i dalastugan har min pappa sparat foton av mig. Min pappas favoritfoton av mig det vet jag. En glad ung tjej med Oredräkten på. Det har gått många år sen dess och visst väcker det minnen. Det är mycket som förändrats och hänt sen dess såklart!

Pappa som hamnat i himlen för länge sedan finns ändå alltid med här uppe i Dalarna.

Vi har njutit av många goda smoothies och under den här helgen har vi också njutit av björkarnas sav. Grannarnas nässlor och kött har givit oss härliga måltider, nässelsoppa och ett ljuvligt dillkött. Jag kan inte minnas när jag åt dillkött senast, måste varit min fina mamma som gjorde den rätten senast i vår familj. Sunnanhed ger mig det jag mår som allra bäst av, näringstät kost, trygghet, långa vandringar, stillhet och en fin gemenskap. Tack för den här gången. Jag längtar redan tillbaka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *