Tredje veckan med 5:2 dieten på mitt sätt
juni 24, 2013
Ledig ifrån fastan i fem dagar!
juni 26, 2013

Idag är det andra dagen och sista dagen för testen med 5:2 dieten för den här veckan. Jag är inne på tredje veckan och jag trivs med att ge kroppen, som jag känner lite välbehövlig vila på måndagar och tisdagar. Visst ska jag erkänna att lite tråkigt är det i alla fall känner jag så och det var underbar sommarkväll igår där fantasierna tog mig till en härlig uteservering med ett glas rosé vin… men nej!

Jag måste säga att energin var fantastisk igår från tidiga morgonen till sena kvällen. Saker som varit surdegar hos mig blev fixade t.ex. all administration som jag skjutit framför mig i all oändlighet är postat och klart. Jag gör 5:2 diet på mitt sätt med näringsdrinkar med mycket grönsaker och sötar med frukt och igår fick proteinpulver vara en räddning som gjorde att hungerkänslorna försvann. Totalt ca 550 kilokalorier. Jag mixar och tillsätter lite vätska i mina drinkar. Det gör att jag behåller fibrerna från frukterna och grönsakerna och ger väldigt näringstäta drinkar.

Andra iakttagelser som jag gläder mig är att mage och tarm verkar må toppen av att få lugn och ro under två dagar. Alla vi som är stomiopererade har förstås olika behov för att få vårt tarmsystem att fungera optimalt men för mig verkar den här kosten fungera bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *