Pamela Andersson en fantastisk förebild
september 28, 2013
10 år och det är dags för en upprensning med en liten extra dos av D-vitamin!
september 29, 2013

Att boosta kroppen inifrån med rätt kost ger stora märkarbara positiva förändringar på ganska kort tid men också tvärtom. Negativ stress, osunda vanor som tex. lite för mycket vin, brist på träning och ”urspårning” på kosten visar sig snabbt det har många med mig fått facit på.

Jag ökar tempot lite och tänker möta min 10 åriga bröllopsdag den 10 november i toppform . Nu lägger till lite målsättningar som jag vill ska synas utanpå också. Jag gör en ”kom ihåg lista” för höstmjuka händer och naglar, vitalare hösthud, höstfina fötter och ett hår som jag ska överraska min frisör med om bara några veckor! ( I hope )

* Hålla koll på nyttiga fetter t.ex. rätt mängd omega-3 och mer kokosfett i drinkar och mat.

* Extra D-vitamintillskott

* En liter av mina gröna drinkar. Gröna smoothies som innehåller mycket klorofyll som håller cellerna pigga, är renande och gör kroppen mer basisk.

* Återfuktar och renar och rensar med att dricka tillräckligt med vatten och örtteer.

* Tränar: Långa dagliga promenader och cirkelträning 5 dagar i veckan.

* Sover minst 7 timmar per dygn. Koll via Jawbone J

* Tar Bioraculous och mina örtdroppar ”21 dagar” för att göra mig uthållig, lustfylld och få i mig massor med antioxidanter!

* Matsmältningen måste funka om inte syns det på huden. En fin hud utan orenheter och glåmighet visar tecken på att en tarm fungerar. Att äta en kost med ett bra fiberintag utan att för den skull göra illa tarmen (stomi opererade som jag ska vara lite extra försiktiga) gör att matsmältning fungerar och att det inte blir kvar en massa elände i tarmen. Just nu boostar jag med enzymer och Aloe vera från Holistic.

*Äta tillräckligt med protein i kosten för kollagenproduktionen och för att förbättra hormonbalansen. Protein är viktig byggsten som ofta blir lite för lite av i kosten. Försöker välja vegetabiliskt protein.

43 dagar kvar! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *