Om det är något/någon i kroppen som tänker försöka ge sig på att bråka med min hälsa och vikt ska jag göra livet surt för det/dem!
april 1, 2014
Chiafrön är ännu en hälsotrend som är här för att stanna!
april 18, 2014

Lyssnar igen och igen på Armstrongs…

I see trees of green,

red roses too.

I see them bloom,

for me and you.

And I think to myself what a wonderful world!

Sitter på altanen i solen just hemkommen från vår träningsvecka med Springtimes i Turkiet jag är fylld av inspiration vill jag absolut hålla den härliga motivationen som jag fått av alla duktiga ledare vid liv.

Det kändes så härligt att få föreläsa om gröna juicer o smoothies med detta härliga gäng som hade kommit ner till Side i Turkiet. Att jag sen fick ta del av all träning och alla andra gästföreläsare var mer än magiskt.

När jag vaknade idag gjorde jag det till en klarblå himmel här ute på landet. Jag smyger ner och sätter mig på bryggan, lyssnar på vågskvalp och minns gårdagen fin meditation med fantastiska Cecilia Duberg.

Jag minns också med ens fina, super duktiga och behagliga Anci Näslund påminnelser under våra stavgångspass i veckan som gått. En återkommande påminnelse var: Lyft blicken tänk på din hållning.

 

Ja viss hållningen blir bättre och risken för skador i ryggen minskar och en viktig sak till … Med sänkt blick så ser jag bara vägen just alldeles framför mig.

”Lyft blicken” och med ens vet jag något nytt och spännande är på gång, jag känner på något sätt att jag kommer komma in i ännu ett nytt spännande äventyr och jag vet också att den blå himmel som lyser på oss idag kommer värma oss under många månader framåt. Vad jag också vet är att om jag bara sparkar omkring i gruset med sänkt blick så kommer jag missa massor så nu får ett av orden som jag gillar tas fram och putsas på – MOD att lyfta blicken och spana in vårens och sommarens utmaningar.

För det känns det hänt och kommer hända mycket mer hos familjen Gustawson under det här året och vi är förväntansfulla!

Ha en skön helg!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *