Jag vill ha höftlåga jeans…
april 11, 2013
Två år har gått…
april 14, 2013

Just hemkommen från vår konferens med ”inbyggd träningsvecka” och fylld av inspiration vill jag absolut hålla den härliga inspirationen som vi fått vid liv.

Jag hade ett samtal med mig själv på planet hem igår natt och

… än får ni gå med strumpor och skor än är det vinter kvar säger mor. Skrev Alice Tegner i “Blåsippan uti backarna står” och det är lite så det känns så här en morgon ute på Fyrudden och jag tänker tillbaka på de härliga dagarna i Turkiet. Det känns skönt och ger lugn och lite tid innan allt bara drar igång och vår och försommar är här.

När jag vaknade idag gjorde jag det till många grå nyanser i vår natur här på landet. Jag  minns plötsligt telefonsamtalet jag tjuvlyssnade till igår eftermiddag…”Jag vill att min hustru också ska få komma och titta på den så snart som möjligt… Vadå? Vad skulle jag titta på? Nu vet jag att jag ska titta på ett nytt ev. hem ja visst har vi någon gång då och då pratat om det men när det börjar brännas då väcks en viss oro.

Jag minns med ens fina, super duktiga och behagliga Anci Näslund påminnelser under våra stavgångspass i veckan som gått.                                                                                                     En återkommande påminnelse var: Lyft blicken tänk på din hållning.

Ja viss hållningen blir bättre och risken för skador i ryggen minskar och en viktig sak till … Med sänkt blick så ser jag bara vägen just alldeles framför mig.

Jag tänkte på hennes ord, på oron för en ev. flytt och på det grådisiga vädret min morgon visade mig idag.

”Lyft blicken” och med ens vet jag något nytt och spännande är på gång, jag känner på något sätt att jag kommer komma in i ännu ett nytt spännande äventyr och jag vet också att den grå himlen kommer snart att spricka upp. Vad jag också vet är att om jag bara sparkar omkring i gruset med sänkt blick så kommer jag missa massor så nu får ett av orden som jag gillar tas fram och putsas på – MOD. Mod att lyfta blicken och spana in vårens utmaningar.

För det känns som det snart är dags för lite förändringar hos familjen Gustawson…igen!

Ha en skön helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *