Livet är en sak som man måste vara rädd om, förstår du inte det säger Ronja Rövardotter
mars 6, 2013
JAAAAAA
mars 8, 2013

Tänk vad ljusa varma sommardagar här i Hua Hin ger ny energi. Jag är så tacksam för allt vad de här dagarna i solen fyller mig med. Som jag har längtat efter  dem och nu samlar jag in bränsle för att ha med i bagaget hem till Sverige. Iakttagelser, reflektioner, vackra naturupplevelser, viktiga samtal, skön samvaro, kort sagt allt som en lite vintertrött kropp verkligen längtat efter.

Jag är säkert bland de sista att skaffa skype men nu har gulliga Jenny hjälpt mig till en ny värld där jag kan prata och dessutom få titta på mina kära därhemma. Jag kommit kom närmare mina älsklingar. Hurra för det och det är ett litet mirakel i alla fall för mig”

Jag ringde till vårt hundpensionat Animal Farm för att höra att vår fyrbenta familjemedlem har det bra. En ny fästman hade dykt upp. En svart stor labrador hane. Oliwia är visst upp över öronen förälskad. Det känns skönt för matte att höra men visst är mina morgonpromenader lite ensamma just nu utan fantastiska Oliwia!

Rapport från golfen: Nu är klogreppet där igen!

Rapport från träningen: Även om vi blev lite sena igår kväll och det slank i ett glas vin även eftermiddagen så satt simningen och powerwalken där innan golfen! Lite trött och omotiverad innan. Stolt och lycklig när det väl är gjort.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *