För upp på livets ocean …
oktober 8, 2012
Therese gav mig en motivationskick
oktober 10, 2012

Jag börjar med min egen örtkur idag ” 21 dagar” idag . Den kan göra mig lite piggare, höja min vitalitet, hålla bort ett sötsug och förbättra matsmältningen.21 dagar

Som sagt var, efter en helg i Dalarna kom verkligheten ifatt mig med buller och bong.

Jag som alltid brukar prata om att mitt liv är som en roman med spännande kapitel men just i dag känns det mer som jag är en cirkusdirektör som ska klara av (men misslyckas med att fixa alla typer av aktiviteter som en fin cirkus ska erbjuda.

Gå på lina och andas djupt för att inte få utbrott på min man som glömt bort att han ska på konferens i två dagar. Jaga en försvunnen Oliwia i skogen som  inte var det minsta lik en väldresserad cirkushund denna tidiga morgon! Jag själv ska hinna träna och få i mig min färgglada smoothie och varför ska inte magen krångla just idag och varför inte passa på och köra pekfingret i stavmixern när den ändå är igång? Kan en clown bakom sina glada mun och fina näsa få fälla en lite tår?  Finns det lite vemod bakom fasaden?  Falskt nej för jag hoppas och försöker ändå alltid vara den uppmuntrande person som jag ska vara i mitt jobb och  jobbet gör mig alltid på bra humör, sån tur att jag är på rätt plats idag och med flaska “21 dagar” i min hand!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *