Löparskolan
april 25, 2012
Våren och golfen är ljuvliga men lynniga!
april 28, 2012

I går hade jag och Jennie Parnevik en föreläsning igen för ”Optimal Hälsa i Åkersberga” ett underbart gäng .Temat var ”Vitaminer och mineraler” och detta gäng spred en sådan energi till varandra och till oss som föreläsare så jag känner fortfarande värmen när jag sitter och tittar ut … och visst är det den riktiga vårvärmen som kommer till oss i helgen?

De som är med i ”Optimal Hälsa i Åkersberga” är en riktig ”hejarklack” . De har varandra som stöttning och i en livsstilsförändring är alla värda massor med hejarop!

Jag tycker att vi aldrig ska ha dåligt samvete för den tid vi tar till träning eller annan positiv förändring. Den tiden vi kanske “lånar” från jobbet, familjen, man eller barn  kommer de att jubla och glädjas åt när framstegen dyker upp och de får som bonus en mycket mer närvarande, avslappnad och effektiv person att umgås med.

Om vi startar en förändring idag och anar att vi ska ha toppformen redan till midsommar så är det en inspirerande tanke men i grunden är det en hela vår livsstil som får en uppfräschning när vi startar våra nya prioriteringar   och det får ta tid. Å andra sidan, en livsstilsförändring utan att se resultat gör att motivationen dalar så  små satsa på delmål och belöningar, gärna varje dag. Slösa med massor med komplimanger, små äventyr och överraskningar men tänk på att dela med dig även till andra. Livet är ett eko som Oddmund Berger skriver i sin bok. Det du sätter in kommer alltid tillbaka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *