En grön väckarklocka!
januari 19, 2015
TV4 Nyhetsmorgon!
januari 22, 2015

 

Detoxa /rensar  och stärker immunförsvaret och man mår bra på många sätt även i själen. Får man säga att jag har ”detoxat” lite runt med allt och alla omkring mig. Inget illa menat men visst känns det skönt nu när det är gjort. Det och dom som nu finns här hos mig nu är kvar nära mig, vet vem jag är och jag behöver aldrig gå på tå runt dem utan bara var mig själv. I ”Hemmet Rindögatan” är detoxen inte alls så färdigfixad som jag trodde den skulle vara. Vi har ju bott i vår ”funkislya” i ett år nu men jag ser framsteg varje dag. Orkanen kommer att nå kulmen inom den närmsta tiden, när det kommer in fler garderober… Nu är det hög tid att göra en detox rent kostmässigt och stärka kroppens organ – en liten vårstädning. Det ska bli så kul med sällskap!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *