Operakällaren Trophy en galamiddag med insamling till förmån för UNICEF
september 4, 2012
Djupsömnstimmarna har varit lite färre än normalt
september 9, 2012

Gårdagens Event på Röhnisch butik på Norrlandsgatan här i Stockholm var en härlig tjejträff och jättekul att få delta i. Supercharmiga tjejer i butiken och glada köpsugna kunder som var på toppen humör för att lyssna till lite kost och träningspepp. Tack alla och lycka till alla tjejer!

Idag är en dag kvar tills jag varit igång med träningen i ett år. Efter senaste operationen april 2011 har återhämtningen kommit en bra bit på väg.

 

6 september förra året gjorde jag min omstart i träningen med tappra försök att återvända till ett så normalt liv som det går.  Visst har det gått upp och ner och till en början så svarade inte min kropp på någonting kändes det som, det gjorde ont och rädslan fanns för vad som kan hända inuti i mig när jag ökar mitt tempo. Så att träna är mycket fysiskt men oj vad mycket det sitter i huvudet. Apropå huvudet så träningen runt golfen har varit om man säger det milt en berg och dalbana så om det är någon träningsform det sitter i huvudet är det väl just i golfen. Idag ska jag träna huvudet inför morgonens golfinspel på Knistad!

Sitter just nu och tittar på Annika i ett inslag i TV 4 Morgon en bra start för att träna knoppen!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *