Jag letar dagsljus… gärna med sol!
december 14, 2015
Startsträckan är klar att ta sig an!
december 26, 2015

Hemma i soffan igen efter en dag ute i ett – ja nästan vårlikt Stockholm. Hemma inne hos oss är det massor med jul i alla fall, mycket ljus och blommor.

Det är en tid med många funderingar inför 2016 och det känns så viktigt att fylla dagarna med rätt energi, så att jag funderar på rätt sätt och på rätt saker.  Just nu när det är så få ljusa timmar och jag känner att jag vill försöka ta vara på det lilla ljuset.

Är det sen 12 grader varmt, blomknoppar i körsbärsträden, grönsakerna växer på ute och fåglarna kvittrar då smånjuter jag Ja jag fattar att det inte helt rätt dagarna för jul men en sån söndag ger mig ändå en sån massa ny energi hur tokigt den är!

Engeiboosting – långfrukost!

Ananasjuice med grönkål och citron!

Till 2 glas behöver du:

_ liten ananas skalad

1 näve grönkål

½ citron skalad

1 “tumme” ingefära skalad

Juica alla ingredienser och njut av en grön härlig goding.

Lingonsmoothie – jag kan inte vara utan den!

2 glas

2 dl lingon

1 banan skalad

1 påse saffran

½ burk kokosmjölk

vatten till önskad konsistens

1 citron skalad

Mixa och njut!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *